За Готвачката

     Скъпи приятели,

Аз съм човекът, който маже и цапа в кухнята. Някой наричат това творене, някои задължение, а други като мен…забавление! Сайтът на “Готвачката” е създаден, за да споделяме взаимно нашите кулинарни постижения. Факт е, че храната сближава хората и затова аз държа да приготвям лично храната за моето семейство, да експериментирам в кухнята, да откривам нови неща, да се уча от грешките си, да се наслаждавам на направените от мен кулинарни произведения.

Кулинарията е един безкраен експеримент. Затова създадох този сайт, да се учим едни от други и да споделяме своите вкусни приключения!

Готвенето е магия, да! Човек наистина трябва да обича да готви, само тогава готви добре. Внимавайте в какво настроение сте, когато готвите, защото мислите, настроението и цялата емоция на приготвящия храна се предава в ястието. Затова гответе с любов и желание, придайте на рецептата лик и дух, защото без Вас една рецепта просто ще си остане такава!

Заповядайте в моята виртуална кухня!

Untitled-1

– Не се колебайте да ни изпращате Вашите рецепти и кулинарни снимки тук или на нашата Фейбсук страница, а ние ще се постараем тя да бъде качена в сайта на “Готвачката”.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − 6 =